De Coachings Specialist...

EEN BURN-OUT voorkomen - MÈT COACHING !

Iedereen kent de uitdrukking:"Voorkomen is beter dan genezen". Zo geldt het ook voor ziekteverzuim. Als het zich eenmaal aan dient, kost het veel tijd en geld om weer op het spoor te komen. Burn-out is nog steeds de meest voorkomende vorm van langdurig ziekteverzuim.

Met onze trajecten zetten wij in op de gedragssignalen die een duidelijke voorspeller zijn van ziekteverzuim. Zo helpen wij jullie om dit in een vroeg stadium op te sporen om dit binnen jullie organisatie te voorkomen. BS360° ontzorgt jullie HR hiermee volledig in de uitvoering van het HR-beleid. Wij begrijpen hoe duur een zieke medewerker is en hoe dit de bedrijfsresultaten negatief kan beïnvloeden.

JULLIE MEDEWERKERS BETER maken - MèT COACHING !

Jullie medewerkers hoeven niet ziek te zijn om beter te worden; meer betrokken en weerbare medewerkers halen betere resultaten. Hierom participeren wij met assessments en coachings. Wij dagen deelnemers uit nieuwe paden te ontdekken en nieuwe manieren te proberen. De eerste stap in het bewustwordingsproces is door met een andere bril naar jezelf te leren kijken. Welk gedrag is effectief en welk gedrag niet? Welk gedrag leidt tot ziekteverzuim? Vervolgens stimuleren wij deelnemers om actief aan de slag te gaan met positieve gedragsverandering gebaseerd op Positieve Psychologie.

Inzicht in het eigen gedrag en handelen is dé sleutel tot beter functioneren. En een medewerker die beter functioneert, is gemotiveerder en boekt betere resultaten voor de eigen organisatie.

BETERE RESULTATEN BOEKEN - MÈTJE EIGEN BEDRIJFSCOACH !

Door positieve en gemotiveerde medewerkers boeken jullie betere resultaten. Een eigen bedrijfscoach kan hierin voor jullie organisatie veel betekenen. Wil je weten hoe dit voor jouw bedrijf werkt..? Neem dan snel contact op met BS360°.

ORIENTEREND GESPREK

 Klik hier om een orienterend gesprek aan te vragen

 085 876 96 24