10 jaar BS360° – 10 jaar ondernemer..!

Na vele jaren bij gerenommeerde trainings- en onderzoeksbureaus in de rol van manager te hebben gewerkt , vond ik het in 2009 tijd om voor mijzelf te gaan beginnen. Een jaar eerder had ik al de bedrijfsnaam (Bureau Schuttersveld) vastgelegd – geïnspireerd op het fraaie Schuttersveld in Delft alwaar ik toen woonde.
Na een vliegensvlugge start met veel opdrachten, vlogen de jaren voorbij. Van training verschoof het werkvlak steeds meer naar uitgebreider opdrachten waarin vooral 360° feedback naar voren kwam. Ook kwam er steeds meer vraag van beginnende coaches om ingewijd te worden in het vak en werd ik ook meer en meer gevraagd om bij organisaties mee te denken over pittige organisatie-vragen. Langzaam aan kwam dan ook het idee dat de naam alleen de vlag niet kon dekken en vervolgens werd ‘Bureau Schuttersveld’ omgedoopt in “BS360° met als toevoeging ‘Positieve Psychologie / De Coachingspecialist’.

10 jaar BS360° – tijd voor feestelijke activiteiten

En dus is het tijd geworden dat deze 10 jaar gevierd worden met extra feestelijke activiteiten.
Zo ga ik dit jaar 2x met jou naar Groot-Brittannië om jou dààr jouw eigen ‘Heldenreis’ te laten maken. Jòuw eigen leiderschapsverhaal in een unieke setting met even zo unieke activiteiten. Zò heb je een leiderschapstraining nog nooit mee gemaakt.
Jezelf 5 hele dagen volledig onderdompelen in jòuw eigen leiderschapsstijl-ontwikkeling, èn daarnaast ook leuke ontspannende dingen doen. En dat allemaal met àndere leidinggevenden; kortom een groep gelijkgestemden.

Of wat te denken van binnen 48 uur jouw coachvraag volledig in beeld gebracht met antwoorden op de meest prangende aspecten hiervan? Je overnacht in een modern ingericht maar knus boshuisje van waaruit je samen met mij de coachwandelingen onderneemt en zó, al lopend in de natuur met al haar eigenschappen, de antwoorden vindt die voor jou zó belangrijk zijn. Je gaat na 48uur naar huis met een opgeruimd hoofd en een persoonlijkheidsprofiel waarmee je 2 jaar vooruit kunt.

Daarnaast krijg je dit jaar extra korting op de workshops en trainingen die ik met name in noord-Nederland ga uitzetten.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen..? Laat dan je e-mailadres bij mij achter via de nieuwsbrief-aanmelding onderaan deze website.

Zeker weten dat wij elkaar in 2019 gaan ontmoeten…!