48-uurs intensive coaching

Tijdens de 48-uurs intensive coaching krijg jij antwoord op al jouw coachvragen…

In de bosrijke omgeving van Uffelte gaan wij – al wandelend – intensief aan de slag met jouw coachvragen. Alles wat jou belemmert om verder te komen in je werk en in je leven komt aan het licht.

Wij beginnen met een (telefonische) intake waarna je op de eerste dag van jouw 48HRS Intensive Coaching begint met een uitgebreid online assessment. Hiermee geef jij informatie om jouw coachvragen verder uit te diepen. Tijdens de wandelingen in de natuur gaan wij niet alleen maar praten over wat er zoal speelt maar tussendoor krijg je ook voldoende contemplatie momenten waarin je zelfstandig aan de slag gaat met alles wat wij besproken hebben. Daarnaast zijn er diverse verhelderende spel-elementen die jou helpen.

Overnachten

Je overnacht in een modern ingericht en luxe gastenverblijf en je eet in een toprestaurant in de omgeving. De volgende ochtend krijg je om 7uur van mij een goed ontbijt en daarna gaan wij intensief verder om boven te halen wat er nog ligt of wat er tijdens de nacht bij jou naar boven is gekomen.

Het programma is dusdanig ingericht dat je twee dagen helemaal uit je dagelijkse (werk)omgeving bent. Door de prachtige natuur kom je in een rustig tempo waardoor je de gelegenheid krijgt om beter na te denken over wat er nu ècht in je werk en leven belangrijk is.

Je heen- en terugreis zijn buiten de files. Dit komt het gevoel van rust ten goede.

Rapportage

Na afloop van de 48hrs Intensive Coaching ga je naar huis met niet alleen heel veel nieuwe en positieve gedachten maar ook met veel aantekeningen èn een uitgebreide assessment-rapportage.

Doelgroep

Onze 48hrs Intensive Coaching is zeer interessant voor professionals maar óók particuliere personen die belemmeringen ervaren in hun werk en relaties en inzicht willen krijgen in een adequate aanpak hiervan.

Investering

Onze 48hrs Intensive Coaching duurt 2 aaneengesloten dagen (5 dagdelen).

De totale kosten voor onze 48hrs Intensive Coaching bedragen : €2.500,00 (excl. btw) incl. assessmentrapportage (twv. €75,00) en een uitgebreid arrangement (koffie, thee, lunch, diner, overnachting twv. €250,00).

Resultaat

Na afloop van onze 48hrs Intensive Coaching heb je inzicht in:

  • welke zaken jou belemmeren in werk en relaties
  • hoe je door ander gedrag te vertonen en hierbij anders te communiceren makkelijker relaties onderhoudt
  • communicatie zonder bedreigingen voor de ander
  • hoe jouw non-verbale communicatie effectief in te zetten
  • het maken van duidelijke afspraken

Studie advies

Wil je weten over wat onze 48hrs Intensive Coaching voor jou kan betekenen, vraag dan een orienterend gesprek aan.

Wil je meer weten over onze andere coachingsprogramma’s bel dan naar: 085 876 96 24