Aanpak; de mens in de organisatie

Samen met mijn klanten werk ik aan de mens in de organisatie omdat het werk altijd om de inzet van mensen draait. Als de mensen zich prettig voelen, zijn zij in staat om zichzelf te ontwikkelen en beter in te zetten voor de organisatie.

Hiervoor zet ik coachings, workshops of trainingen in waarbij ik meerdere medewerkers uit alle lagen van de organisatie faciliteer in hun ontwikkeling. Veelal word ik betrokken bij strategische vraagstukken.

En soms ben ik zelf als interimmanager verantwoordelijk voor medewerkers en hun verandering.

De afwisseling van het werk in combinatie met mijn achtergrond maakt dat ik steeds weer met energie en plezier het traject in ga.
Verbindingen maken en vertrouwen stimuleren, zijn mijn beste kwaliteiten. Boven tafel krijgen dat onder het kleed dreigt te verdwijnen, het gesprek openen over wat er écht speelt en wat mensen bezighoudt.
Concrete stappen maken en resultaten boeken vind ik belangrijk

De sterke en zachte kant gecombineerd in mijn aanpak betekent altijd zakelijk maar met respect en vriendelijkheid voor het individu.

Mijn werkt kenmerkt zich doorte handelen volgens de denkbeelden van de positieve psychologie.

Mijn trajecten gaan van kennismaking naar intake, ontwerp traject, uitvoering traject en ten slotte evaluatie.

  • Altijd op maat gemaakt
  • Methodische aanpak op basis van brede werkervaring ervaring & gedegen theoretische kennis
  • Geïnspireerd door brede nieuwsgierigheid & wetenschappelijke basis
  • Altijd super concreet & praktisch toepasbaar

Weten wat ik voor jullie bedrijf kan betekenen? Bel mij dan vandaag nog om nader kennis te maken: 085 876 96 24 / 06 546 25 523 of doe je afspraak-aanvraag via dit formulier.