Burn-out Preventie

Steeds meer mensen ervaren vergaande stress-klachten. Doordat het leven en werk steeds drukker wordt, doordat de omgeving veeleisend is, doordat we zóveel willen doen en geen moment willen missen, doordat we erbij willen horen…

Een mens kan heel veel verdragen. Vele medewerkers zullen desgevraagd antwoorden dat ze het nog best kunnen rooien en dat ze na een goede nacht slapen de volgende dag weer fris er tegenaan kunnen. Alleen komt er een moment dat het teveel is geworden. Het moment dat de impulsen die een mens te verwerken krijgt niet meer te kanaliseren zijn. Het is dàn dat de spreekwoordelijke emmer over loopt. De man met de hamer dient zich ineens aan.

Alsof er kortsluiting in je hoofd plaatsvindt, niets meer kunnen onthouden, lichamelijke klachten als pijn en zelfs uitval van ledematen ervaren, snel hoog emotioneel reageren, niet in slaap kunnen komen, binnen enkele minuten zó vermoeid zijn dat je niets meer kunt.

Met name in het midden- en kleinbedrijf lopen medewerkers tegen een burn-out aan. Dat is op zich wel logisch omdat deze bedrijven van klein zijn en de inzet van iedere medewerker van groot belang is. Alleen als een medewerker eenmaal ziek wordt, brengt dit torenhoge kosten met zich mee. Kosten die een MKB-bedrijf soms zelfs de kop kan kosten.

Om te voorkomen dat MKB-bedrijven de deur kunnen sluiten vanwege één langdurig zieke medewerker is er nu ‘Burn-Out Preventie Noord‘.

Burn-Out Noord richt zich op MKB-bedrijven in het noorden van het land die willen voorkomen dat medewerkers met langdurig ziekteverzuim verdwijnen. Door een uitgekiend coaching en trainingen programma worden medewerkers in staat gesteld om zèlf vinger aan de pols te leren houden op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Samen met jòuw organisatie kunnen wij de opmars van burn-out een halt toe roepen. Een uitgekiend programma dat mèt en op jullie organisatie wordt afgestemd helpt Burn-Out Preventie Noord alle medewerkers om gezonder te leven zònder uitputtende sportprestaties.

Kan jouw bedrijf ook een steunende hand in de rug gebruiken om te voorkomen dat medewerkers langdurig uitvallen en wil je de duurzame inzetbaarheid gestalte geven, neem dàn contact op met Burn-Out Noord via stressenburnoutcoaching@burnoutpreventienoord.nl of 0654625523.


Burn-Out Preventie Noord