De Reis van de Held

Wanneer heb jij voor het laatst het beste diep uit jezelf gehaald..? Wanneer heb jij voor het laatst tijd genomen om jouw stijl van leidinggeven tegen het licht te houden..? Kan jouw stijl van leidinggeven ook wel een upgrade gebruiken..? Dan is dìt jouw kans…!!

Wij gaan het doen..! Jij en ik gaan vijf dagen lang werken aan jouw persoonlijk leiderschapsverhaal. Samen met gelijkgestemden (managers en leidinggevenden) ben je een week lang actief in de natuur met om vitaal en persoonlijk leiderschap te leren en aan jouw persoonlijke leerdoelen te werken.

Jij gaat jouw eigen Heldenreis vorm geven aan de hand van allerlei activiteiten die worden ondernomen. Gedurende deze dagen krijg je steeds korte theoretische handreikingen waarna je er praktisch mee aan de slag gaat hetzij indivueel hetzij in groepsverband. Steeds hebben de oefeningen te maken met het verbeteren van jouw leerdoelen en leiderschapsstijl.

Jòuw persoonlijke Heldenreis 2019 begint nù…!
Klik HIER om je direkt in te schrijven..!

Dit is een ùnieke ‘management week-intensive’ waarin je het beste van jezelf zal moeten geven om jòuw leerdoelen tot een succesvol einde te brengen. Naast alle inspanning (zowel fysiek als ook mentaal!) is er ook ruimte voor ontspanning en reflectie

Ben jij uit het juiste hout gesneden om vorm te geven aan jouw Heldenreis..? Schrijf je dan nù in voor één van onze Heldenreizen 2019…!