Management Week Intensive in het Verenigd Koninkrijk

De reis van de Held

Wij gaan het doen..! Jij en ik gaan vijf dagen lang werken aan jouw persoonlijk leiderschapsverhaal. Samen met andere leidinggevenden ben je een week lang actief in de natuur met als leerdoel om vitaal en persoonlijk leiderschap te gaan uitdragen. Jij gaat jouw eigen Heldenreis vorm geven aan de hand van alle activiteiten die worden ondernomen.

De Leiderschap Experience 2019 in het Verenigd Koninkrijk gaat jou hierbij van grote steun zijn.
Wil jij oók beginnen aan jouw persoonlijke ‘Heldenreis’..? Schrijf je dan in voor één van mijn ‘Management Week Intensives’.

Ontdek jezelf en jouw nieuwe stijl van leidinggeven in de machtige natuur van Schotland en Engeland. Laat de natuur met haar heuvels en meren jou inspireren om jouw medewerkers anders te gaan aansturen. Na afloop ben je in staat om op persoonlijke wijze leiding te geven zodat jouw medewerkers het werk voor jòu willen doen omdat jìj het vraagt.

In 2019 gaan wij maarliefst TWEE keer (!!!) naar de overkant van de ‘kleine plas’. Wij vertrekken op zondagavond vanuit een Nederlandse haven. ‘s Morgens bij het ontwaken zijn wij in een haven aan de Engelse oostkust van waaruit wij met een minibus (met chauffeur) binnen enkele uren de rustgevende heuvels van de westkust van het Verenigd Koninkrijk kunnen zien.

Vertrek op zondagavond 19 mei vanuit IJmuiden en op zaterdagochtend 25 mei sta je weer met beide voeten op Nederlandse bodem.

Lees meer over onze Schotland-reis en schrijf je nu alvast in!

 

Vertrek op zondagavond 8 september vanuit Hoek van Holland en zaterdagochtend 14 september voel je diezelfde kade weer onder je voeten.

Lees meer over onze Engeland-reis en schrijf je nu alvast in!

Elke Heldenreis kent een andere locatie (die wij nu nog even geheim houden). In deze ‘Week Intensive’ gaan jij samen met de andere deelnemers werken aan een andere visie op leidinggeven. Afwisselend zullen wij werken en ontspannen en ook deze twee combineren. Wij logeren in een goed hotel met fantastische Schotse maaltijden.