Management Week Intensive in het Verenigd Koninkrijk

De reis van de Held

Wij gaan het doen..! Jij en ik gaan vijf dagen lang werken aan jouw persoonlijk leiderschapsverhaal. Samen met gelijkgestemden (managers en leidinggevenden) ben je een week lang actief in de natuur waar je jouw persoonlijke leerdoelen gaat behalen. Daarnaast krijg je veel handvatten om vitaal en persoonlijk leiderschap in te gaan zetten in jouw organisatie. Jij gaat jouw eigen Heldenreis vorm geven aan de hand van allerelei activiteiten die wij – samen of individueel – gaan ondernemen.

De Leiderschap Experience 2019 in het Verenigd Koninkrijk gaat jou hierbij meer kracht geven.

Wil jij oók beginnen aan jouw persoonlijke ‘Heldenreis’..? Schrijf je dan nú in voor deze unieke ‘Management Week Intensive’.

Ontdek jezelf en jouw nieuwe stijl van leidinggeven in de machtige natuur van Schotland. Laat de natuur met haar heuvels en meren jou inspireren en leer hoe je jouw medewerkers anders kan gaan aansturen, zònder stress en met meer gemak. Na afloop van deze week ben je in staat om op persoonlijke wijze leiding te geven zodat je jouw medewerkers beter kan aan sturen op eigen verantwoordelijkheid.

Lees hier het programma:

Vertrek op zondagavond 8 september vanuit Hoek van Holland en zaterdagochtend 14 september voel je diezelfde kade weer onder je voeten.

Lees meer over onze Engeland-reis en schrijf je nu alvast in!

In deze ‘Week Intensive’ ga jij samen met de andere deelnemers werken aan een nieuwe visie op leidinggeven. Afwisselend zullen wij werken en ontspannen en ook deze twee combineren. Wij logeren in goed accomodaties met fantastische maaltijden want ook de interne mens is belangrijk voor een vitaal leiderschap.